Minu Gelato
Siidise ja imemaitsva käsitööjäätise valmistan värsketest ja ehtsatest koostisosadest. Inspiratsiooni saan Lääne-Virumaa koduaia marjadest ja puuviljadest ning värske piima toon Varudi Mõisast

See jäätis on eriline
* gelato-jäätisesse segan suure osa värsket piima ja vähem rõõska koort, mistõttu on selle rasvasisaldus vaid alla 9%.
* gelato-jäätise külmutamisel vahustan jäätisemassi aeglaselt ning seetõttu on selle käsitööjäätises õhku vaid kuni 30% (tavalises jäätistes on vähemalt 50% ja rohkem). Selle tulemuseks on imelise, eheda ja siidise maitse.
* sorbettdesse püreestan ehedad marjad ja puuviljad, seepärast maitsevad need hästi ka vegantoodete sõpradele.
Katsetan uusi maitseid inspireerituna kohalikest jäätisesõprade aiasaadustest ning sobitan neid eksootiliste koostisosade